Om Reinholt.dk

Reinholt.dk er mig, Lars Reinholt Nielsen, tekstforfatter og konceptudvikler med godt 20 år i den danske reklamebranche. Primært på en række reklamebureauer i Aarhus, Aalborg, Odense og Horsens, men også nogle ophold i kommunikationsafdelinger på uddannelsesinstitutioner. Jeg har desuden undervist og været vejleder i mange år på videregående uddannelser i skriftlig formidling, layout, idéudvikling, ekstern virksomhedskommunikation, marketing og lignende.

Og så er jeg her på Reinholt.dk – kontakt mig, hvis du tror, jeg kan hjælpe dig. Som tekstforfatter, kommunikationsrådgiver, oplægsholder, sparringspartner eller et andet langt ord.

Jeg har tænkt og skrevet kommunikation til stort set alle medier: printannoncer, outdoor, film, radio, sociale medier (Facebook, LinkedIn, Instagram m.m.). webbannere, displayannoncer, Google-ads, websites (SEO), konkurrencekuponer, produktark, taler, messevægge, intranet, brochurer i alle tykkelser, kuglepenne, køleskabsmagneter – og hvad man ellers kan kommunikere på.

Jeg har skabt synlighed og resultater for virksomheder og organisationer inden for mange forskellige brancher og sektorer: Bank og finans, uddannelse, energi og el, fødevarer, korte- og langvarige forbrugsgoder, rejser og kultur, byggeri og bolig, industri, onlinetjenester og medier, holdninger og adfærd – i en stor blanding af forbrugerrettet, business-to-business og offentlig forvaltning.

Find mere detaljerede oplysninger på LinkedIn.